Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les mer
Vestre Park Borettslag, lenke til startsiden.

Vestre Park borettslag - en del av Stadionparken

Der gamle Bodø Stadion en gang lå - der ligger Stadionparken og i Stadionparken ligger Vestre Park borettslag...

Vestre Park borettslag

Vestre Park borettslag er et borettslag som ligger i Stadionparken, like ved både City Nord og Nordlandshallen. Vi har 53 leiligheter i rekkehusbebyggelse fordelt på 15 to-roms, 21 tre-roms, 16 fire-roms og 1 seks-roms leiligheter.

Stadionparken

Tegning av StadionparkenDer gamle Bodø Stadion en gang lå, mellom Hålogalandsgata, Tennisveien og Gamle Riksvei, står nå Bodø og Nordlands kanskje beste eksempel på sosial bærekraft. Stadionparken rommer om lag 200 boliger fordelt på 5 borettslag, samt 30 utleieboliger og sykehjem. Alt dette midt i et stort parkanlegg.
Vedlikeholdet, som gressklipping, beplantning, snømåking, reasfaltering etc., i Stadionparken administreres av Stadionparken Fellesanlegg DA. Alle borettslag/sameier i Stadionparken er eiere av selskapet

 

Stadionparken Felleslokale AS

Borettslagene/sameiene i Stadionparken eier også selskapet Stadionparken Felleslokale AS. Stadionparken Felleslokale eier en hybel, en leilighet og et større selskapslokale som er til utleie for alle beboere i Stadionparken.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå